Veteraner fra Notodden og Tinn i Hovin !

Veteraner fra Notodden og Tinn møttes til hyggelig lag i Hovin

Publisert:14. juni 2020, kl. 19:00

De håpa at det ville bli mange som kom, men oppmøtet overgikk alle forventninger da over 50 kjøretøy proppfulle av motorinteresserte tinndøler og notoddfolk møttes til uformelt bil- og grilltreff ved Sandvatn.

Et stykke ut i koronatida fant lederne av de to verdensarvbyene ut at det måtte bli et første møte mellom de to verdensarvbyenes motorhistoriske foreninger et sted, og valget falt et sted midtveien, nemlig Sandvatn ved Blefjell Camping i Hovin. Notodden Kjøretøyhistorisk Forening hadde etter avtale tatt med seg storgriller og salat, mens det var nok av mat og campingstoler som kom ut av bilene som var fra 1926 til 1990, og noen enda ynge sportsbiler, såkalte moderne klassikere, som også er endel av miljøet.
- Koselig at så mange kunne komme idag, ønsker velkommen hit til. Da får vi fra Rjukan ønske dere fra Rjukan velkommen, sa nyvalgt leder Svein Brødahl i notoddenklubben, noe som raskt ble parert av Tinn-leder John Ausland fra Rjukan og Tinn Motorhistoriske Forening.
- Nå må dere på Notodden huske at dere faktisk er i Tinn og ønsker folk velkommen til Tinn! Det er vi som burde ønske dere velkommen, til stor latter fra bilfolket som var i alle aldre.

Folksomt
Været strålte fra sin beste protokoll, og allerede fra første stund var det god stemning like ved kiosken på en campingplass om allerede var fullbooket. Det ble mye trafikk fra campingen for å se hva som hadde ankommet av lekre kjøretøy fra hind og hårde dager.
Oddvar Kollsete og John Ausland hadde avtalt at noe slikt måtte til i år, og dered det første møtet mellom de to verdensarvbyenes klubber.
- Spesielt hyggelig å få til dette når det 3. verdensarvløpet måtte settes på pause. Vi hadde et par samtaler John og jeg, og allerede i desember hadde vi avtalt et treff mellom klubben i løpet av sesongen. Og nå bøle det perfekt. Og det var jeg som bestilte været, sa Kollsete, da vi smalet den nylig avtroppede lederen, sammen med de to nåværende lederne.
- Dette er kjempebra og det viser bredden og interessen, som også er grunnen til at vi har startet med verdensarvløpet, sier Kollsete.

Første klubbtreff. To initiativtakere og to ledere møttes med klubbene i Hovin. Oddvar Kollsete(tv) sammen med leder John Ausland fra Rjukan og Tinn Motorhistoriske klubb og nyvalgt leder Svein Brøndahl fra Notodden Kjøretøyhistorisk Forening. De to førstnevnte tok initiativet til hver av de to klubbene.

Første klubbtreff. To initiativtakere og to ledere møttes med klubbene i Hovin. Oddvar Kollsete(tv) sammen med leder John Ausland fra Rjukan og Tinn Motorhistoriske klubb og nyvalgt leder Svein Brøndahl fra Notodden Kjøretøyhistorisk Forening. De to førstnevnte tok initiativet til hver av de to klubbene.

Det var folksomt på treffet !

Det var folksomt på treffet !

Intet annet enn grill og prat !  Det var bare mat og prat på programmet men det ble nok av begge deler i det perfekte været ved Sandvann !

Intet annet enn grill og prat ! Det var bare mat og prat på programmet men det ble nok av begge deler i det perfekte været ved Sandvann !

Nyeste kommentarer

07.06 | 19:27

Hei hvor er linken for påmelding til verdensarvløpet 2022.

18.05 | 13:28

Hei. Har en ROVER P5 (MK 1) som jeg holder på og sette i stand. Håpet er å få bilen godkjent med skilt så den kan brukes i løpet av sommeren